.

.

sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

Juhannus 2016

Suuntasimme poikaystävän kanssa Raumalle juhannuksen viettoon. Meillä oli kahden päivän lippu RMJ:hin ja oli kyllä todella mahtavat festarit! Oli hyviä esiintyjiä, paljon porukkaa ja erittäin hieno festarisää! Milloin viimeksi juhannuksena on aurinko paistanut ja lämpötila lähennellyt hellerajaa?!  Majoitus hoitui helposti, sillä olimme vanhempieni luona yötä ja parin kilometrin matka festarialueelle taittui helposti pyörällä. Isovanhempani asuivat ihan festarialueen rajalla, joten heidän luokseen oli helppo jättää ylimääräiset kamat ja juotavat.



Festarialue oli todella hienolla paikalla. Hiekkaranta ja meri sopivat täydellisesti kesäfestareille ja juhannuksen viettoon. 





David Guetta oli perjantaina pääesiintyjänä ja show oli todella huikea. Tehosteet olivat mahtavat ja musiikki vei mukanaan. Oli kyllä hieno fiilis hyppiä valojen välkkyessä hyvien biisien tahtiin!


Illalla auringonlaskun aikaan oli merellä upeat maisemat ja niitä kelpasikin ihailla.

Mites teidän juhannus meni? :)

8 kommenttia:

  1. Näyttääpä kivalta! Niin ihanan näkönen toi paikka kun on rannalla! Ite on aina tullu oltuu ihan rauhassa mökillä juhannuksena :) Joskus vois kyllä vaihteeks keksii jotain muutaki, esim. just festareilla vois olla tosi hauskaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Niin on! Mökkeily on myös ihana tapa viettää juhannusta :)

      Poista
  2. oii kuulostaapa kivalta sun juhannus! :) ite olin ihan vaan kotona juhannuksen mutta oli silti ihan mukavaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) eihän sitä aina tarvitsekaan mitään ihmeellistä tehdä tai johonkin lähteä :)

      Poista
  3. Oii, itsekin haluaisin vielä joskus kokea kunnon festarijuhannuksen! :) Teidän juhannus kuulostaa tosi kivalta ♥ Ihana tuo viimeinen auringonlaskukuva ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Sitten vaan ensi kesänä valitsemaan juhannusfestareiden joukosta ;) suosittelen kyllä RMJ:tä lämpimästi. :)

      Poista
  4. Itsekin olin tuolla tänä vuonna ekaa kertaa ja tykkäsin kyllä! :) Vaikka porukkaa oli aika paljon, niin silti kaikki toimi jotenkin jouhevasti. Guettaa en oo pahemmin kuunnellut, mutta siellä keikalla viihtyi kyllä ihan mainiosti. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, oli kyllä hyvin järjestetty noi festarit :)

      Poista