.

.

tiistai 14. kesäkuuta 2016

Vaateostoksia

Olen tässä lähiaikoina shoppaillut uusia kesävaatteita. Mulle tulee silloin tällöin kauhea shoppailuinnostus ja vaatteita tulee kerralla ostettua vähän enemmän. Viime viikolla kävin shoppailemassa Myllyssä ja mukaan tarttui ihanan kesäisiä vaatteita.


Tämä kukkakuvioinen paita on ostettu New Yorkerista. Pidän sen kuosista paljon ja se tuokin vähän vaihtelua yksiväristen vaatteiden rinnalla. Ostaisin enemmän kuviollisia vaatteita, mutta yleensä ne ovat liian kirjavia tai värikkäitä makuuni. 


Näitä bikineitä olen New Yorkerista metsästänyt omassa koossani jo varmaan kuukauden tai pari. Vihdoinkin löytyi oma kokoni. Bikineitä ei voi olla ikinä liikaa ja pidänkin siitä, että on useammat bikinit, joita voi vaihdella. Mitä kirkkaamman ja pirteämmät väriset, sen parempi. Nykyään tuntuu, että sopivan mallisia bikineitä ei kauheasti löydy, tai kuviot/väri ei miellytä. En sitten tiedä olenko nirso, vai onko muillakin hankaluuksia löytää hyviä bikineitä.

Tämä paita on ostettu Vero Modasta. Väri on yksi suosikkejani vaatteissa. Tällaisia paitoja ei voi olla ikinä liikaa. Niitä on hyvä käyttää silloin, kun topilla ei tarkene ja neule on liian lämmin. Tämän paidan kanssa sopisi hyvin myös joku pitempi koru.




Nämä ihanat topit löysin myös New Yorkerista. Pidän kovasti toppien kuvioinnista. Tavallisia perustoppeja on ihan tarpeeksi, mutta näissä on jotain vähän erilaista. En osannut valita värien väliltä, joten otin molemmat.


Tämän mekon tilasin Zalandolta ja tarkoituksenani on käyttää sitä kesähäissä. Mekko saapui tänään postissa ja oli aivan täydellinen. Mekon malli ja väri olivat ihanat ja mekko istui päälleni hyvin. On se aina vaan hieno tunne, kun netistä ostettu tuote sopii päälle hyvin. Vaatekaupassa kun välillä joutuu sovittamaan useita vaatteita eikä sopivaa löydy.


Mitäs mieltä olitte mun uusista vaatteista? :)


10 kommenttia:

  1. Todella nättejä vaatteita oot löytänyt! Oma suosikkini on varmaan tuo mekko :)

    http://www.noraadler.com/

    VastaaPoista
  2. Kauniita vaatteita!
    Itsekkin tykkään kukkakuosista ja pitsistä paljon!

    http://pupun-ruokaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Aloin selaamaan tätä postausta ajatuksella "tuo kukkapaita on niin ihana, katson mistä se on että voin itsekin ostaa" mutta voi vitsi kun se oli New Yorkerista, eikä täälläpäin sellaista ole! No selasin lisää ja katsoin että VOI MITEN IHANAT PITSIKUVIOTOPIT ja eiii neki oli new yorkerista :D tosi kivoja kyllä! Toivottavasti pääsen kesällä käymään Helsingissä ja New Yorkerissa :)

    http://turkoosivadelma.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi harmi! Toivotaan, että pääset kesällä New Yorkeriin shoppailemaan. Se on kyllä kiva kauppa, sieltä löytyy usein kaikkea kivaa. :)

      Poista
  4. Jeee vaatteiden esittely postaukset on mun lemppareita! :D Toi sun pitsimekko on tosi nätti ja sopii sulle hyvin :) ♥ tykästyin myös noihin pinkkeihin biksuihin :>!

    VastaaPoista