.

.

perjantai 17. kesäkuuta 2016

The Body Shopin ostoksia

Kävin tällä viikolla shoppailemassa The Body Shopissa ja mukaan tarttui kaikenlaisia ihania ja herkullisen tuoksuisia tuotteita ja vielä alennettuun hintaan. The Body Shopin tuotteet ovat ehdottomasti suosikkikosmetiikkaani. Valikoimassa on paljon erilaisia herkullisia tuoksuja ja tuotteet ovat laadukkaita. Tuotteet ovat toki myös vähän hintavampia, mutta todellakin sen arvoisia.


Persikasta on tullut yksi suosikeistani mangon rinnalle. Ostin persikan tuoksuisen suihkugeelin, vartalovoiteen ja vartalosuihkeen. Tuoksu on aivan ihanan makean persikkainen ja se tuo mieleen kesän. The Body Shopin vartalovoiteita ja suihkusaippuoita olen aikaisemminkin ostanut, mutta vartalosuihke oli uusi ostos. Pullo on todella houkuttelevan näköinen ja tuoksu on vain niin hurmaava. Sitä kelpaakin suihkutella ja tuoksutella. Tuoksu on sopivan kevyt ja sopii hyvin kesäkäyttöön.



Ostin myös vadelma- ja mustikkasuihkugeelit. Nämä tuoksuvat ihanan makeille ja mehukkaille marjoille. The Body Shopin suihkugeeleissä on se hyvä, että ne eivät sisällä ollenkaan saippuaa, eiväkä ne tunnu kuivattavan ihoa niin paljon kuin normaalit suihkusaippuat. Päädyin ostamaan useamman tuotteen, koska en osannut valita tuoksujen välillä. Suihkugeelit ovat myös kovassa käytössä eivätkä ne varmastikaan jää kaappiin pyörimään. Lisäksi nämä tuoksut ovat harvinaisempia eikä niitä ole aina saatavilla.


Suihkussa on ihanaa käyttää hyväntuoksuisia suihkugeelejä ja hemmotella itseään niiden tuoksuilla. Mulla on usein käytössä useampi suihkugeeli, jotta voi valita tuoksun fiiliksen mukaan. Joskus yritin kuluttaa aina tuotteen loppuun ennen kuin avasin uuden, mutta nykyään se ei enää oikein onnistu, koska olen niin malttamaton enkä jaksa odottaa, että pääsen tuoksuttelemaan uutta tuotetta. :D

Mitä mieltä te olette The Body Shopin tuotteista?

6 kommenttia:

  1. Ite tykkään tosi paljon Body Shopin tuotteista, mutta harmi vaan kun ei kauppaa ole enää omassa kotikaupungissa :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onpa harmi :( TBS tuotteita voi tilata myös netistä, jos kovasti tekee niitä mieli :)

      Poista
  2. Bodyshopin tuotteet on yksiä mun lemppareista <3 Kaikki on niin hyvän tuoksuisia 8) Tosi kivoja ostoksia oot tehnyt! :>

    VastaaPoista
  3. Body Shopin tuotteet ovat aina niin ihanan tuoksuisia ja tuotteiden ulkoasut ovat kivoja! :)

    http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.com/

    VastaaPoista