.

.

lauantai 10. joulukuuta 2016

The Body Shopin joulukalenteri luukut 1-8

Heippa! Blogini on viettänyt tässä vähän aikaa hiljaiseloa, koska olen ollut melko kiireinen enkä ole saanut aikaseksi kehitettyä uusia postauksia. Yritän kuitenkin jatkossa kirjoitella vähän aktiivisemmin :) Tässä postauksessa esittelen The Body Shopin joulukalenterin 8 ensimmäistä luukkua.


1. luukusta paljastui jouluisen kausisarjan spiced apple -suihkugeeli. Tuoksu on mielestäni aivan ihanan mausteisen ja jouluisen omenan tuoksuinen. Otin tämän käyttöön jo heti ensimmäisenä iltana. Täytyy yrittää käyttää tätä säästeliäästi, jotta se kestää mahdollisimman pitkään.


2. luukusta paljastui valkoinen pesukukka. Ensimmäinen ajatukseni oli pieni harmistus, koska en ole vastaavia ennen käyttänyt tai kokenut tarvitsevani. Kokeiltuani tätä harmistukseni vaihtui kuitenkin innostuneisuudeksi, sillä tästä paljastui ihan loisto tuote. Pesukukka vaahdottaa suihkugeeliä ja sen avulla pienikin määrä suihkugeeliä riittää koko vartalon pesuun. Samalla kukka myös kuorii kevyesti ihoa. Yksi syy miksi olen kovin innostunut tästä kalenterista, on se, että tulee kokeiltua uusia tuotteita, mitä ei normaalisti edes ostaisi ja näin löytää uusia suosikkeja!


3. luukusta löytyi E-vitamiini kasvovoide. Olenkin joskus miettinyt TBS:n kasvoivoiteiden ostoa, mutta en ole malttanut niiden kalliin hinnan takia. Nyt tulikin oiva tilaisuus kokeilla. Pidän tästä kasvovoiteesta kovasti, sillä siinä on ihanan pehmeä koostumus ja se jättää ihon pehmeäksi ja kosteutetun oloiseksi.


4. luukusta löytyi toinen kausisarjan tuote, frosted berries -vartalovoide. Pidän tästä marjaisesta tuoksusta kovasti ja myös tämä tulee kovaan käyttöön. Olen ollut tähän mennessä kalenteriin oikein tyytyväinen ja plussaa siitä, että uusia kausisarjan tuotteita on jo tässä vaiheessa tullut pari.


5. luukku olikin sitten pettymyt. Sieltä paljastui kasvojen pesusieni. En ole tällaista ennen käyttänyt eikä ajatus saa minua innostumaan. Sieni vaikuttaa epäkäytännölliseltä ja epähygieeniseltä. Laitan tämän kuitenkin kaappiin odottaan, josko joskus innostuisin sitä kokeilemaan. Tähän mennessä on jo tullut kaksi pesuvälinettä, ja toivon että niitä ei tule enää lisää.


6. luukussa oli huultenrajauskynä. Olin innostunut, sillä kyseessä on kalenterin ensimmäinen meikkituote. Täytyy myöntää, että itse en ole ikinä ennen käyttänyt huultenrajauskynää ja oikein mielelläni sellaista nyt kokeilen. Sävykin "pink clover" vaikuttaa hyvältä.


7. luukusta paljastui pieni terotin meikkikynille. Tämä saa heti paikan meikkipussistani, koska en ole ennestään tällaista kannellista terotinta omistanutkaan.


8. luukun kookossaippua oli itselleni pettymys. En käytä tällaisia saippuapaloja ollenkaan enkä myöskään välitä kookoksen tuoksusta. Tämä laitankin menemään eteenpäin jollekin, jolla olisi sille käyttöä.


Kahdeksaan ensimmäiseen luukkuun kätkeytyi positiivisia yllätyksiä, mutta myös pettymyksiä. Tuotteet olivat melko monipuolisesti valittu, kunhan ei nyt enempää tule pesuvälineitä. Seuraavaksi kaipailisin käsirasvoja ja huulirasvoja sekä kolmannen kausisarjan vanilla chain tuotteita.

Mitäs mieltä olitte 8. ensimmäisestä luukusta? :)

4 kommenttia:

  1. Vautsi mitä tuotteita, siis onko/oliko Body Shopissa oikeasti myynnissä ihan siis luukullinen joulukalenteri josta näitä tulee? :D En ole ikinä tällaisesta kuullutkaan (tosin en ole Body Shopissa pitkään aikaan käynytkään), voi miten tällainen olisi ollut itselle tosi ihana! Näkisin mielelläni kalenterista ihan kuvan, muistatko paljonko se maksoi? Mun mielestä tähän asti on tullut tosi kivoja tuotteita ja itsellä tulisi varmasti kaikille käyttöä (paitsi tosiaan tuolle kasvosienelle) :) Purkit näyttää olevan kätevän kokoisia vaikkapa matkalle otettavaksi!

    http://bottleoflove.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu on ihan kunnon joulukalenteri kyseessä. Tässä on postaukseni joulukalenterista lokakuulta: http://annikaiidakristiina.blogspot.fi/2016/10/the-body-shopin-joulukalenteri.html
      Kalenteri maksoi 79e ja siinä on noin 180 euron arvosta tuotteita. Kannattaa ihmeessä ensi vuonna ostaa tällainen, tästä on paljon iloa joulunodotukseen :D

      Poista
  2. Mua itse harmittaa kun en kerennyt ostaa edes suklaakalenteria itselleni! :-D Mutta tosi kivoja tuotteita näköjään paljastunut, pitääkin harkita ens vuonna ton ostamista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei :D ensi vuonna kannattaa olla ajoissa liikkeellä :) Joo suosittelen kyllä hankkimaan, ihania yllätyksiä jokaiselle päivälle :)

      Poista