.

.

keskiviikko 28. joulukuuta 2016

The Body Shopin joulukalenteri luukut 18-25



18. luukusta paljastui silmämeikinpoistoaine. Tuote lupaa poistaa vesiliukoisen meikin hellävaraisesti ja vaivattomasti ripsiltä ja luomilta. Pidän tästä tuotteesta ja siitä, että se oli hieman erilainen verrattuna kalenterin muuhun sisältöön.


19. luukussa oli kalenterin toinen huulivoide tuoksuna shea eli karitevoi. Pidän Body Shopin huulivoiteista kovasti, mutta en aluksi innostunut tästä tuoksusta. Tajusin kuitenkin, etten edes ikinä ole tätä tuoksua testannut ja tuoksuteltuani tätä totesinkin pitäväni siitä. Tuoksu on pehmeän pähkinäinen ja vaniljainen. Huulivoide pääseekin yöpöydän laatikkooni kovaan käyttöön, sillä huulet kaipaavat etenkin talvella kosteutusta.


20. luukussa oli Polynesian Tiare -suihkugeeli, joka oli todella positiivinen yllätys. En tähän sarjaan ole ennen törmännytkään ja mieluusti kokeilen uusia tuotteita. Suihkugeeli tuoksuu Polynesian tiare -kukilta, vaniljalta ja kookokselta ja tuoksuna se on hienostuneempi, naisellisempi ja vahvempi, kuin TBS:n perussuihkugeelit. Pidän tuoksusta, mutta ehkä se on vähän liian voimakas arkikäyttöön.


21. luukusta löytyi yllätys yllätys kynsiviila! Nämä tuntuvat olevan erittäin vihattuja kosmetiikkakalentereiden tuotteita, eikä tuote itsenänikään sävähdyttänyt. Huomasin kuitenkin, että en tällä hetkellä omista kunnon kynsiviilaa, joten itselläni tuote tulee ainakin käyttöön. Näin lähellä joulua kaipasin kuitenkin luukulta enemmän!


22. luukussa oli kalenterin ensimmäinen käsivoide. Tuoksuna pink grapefuit on aivan ihanan kirpeä ja käsirasvan ulkonäkö on ihanan vaaleanpunainen. Pidän todella paljon TBS:n käsivoiteista enkä juuri tätä tuoksua ole ennen kokeillutkaan.


23. luukussa oli kynsilakka sävyltään Just Peachy. Väri on mielestäni ihana ja sopii erityisesti kevääseen ja kesään ja se pääseekin kaappiin odottamaan keväisempiä ilmoja. Kynsilakka oli mielestäni kiva yllätys ja mieluusti testaankin TBS:n kynsilakkoja.


24. luukussa oli mansikkavartalovoi täysikokoisena! Aivan ihana yllätys saada kalenterista näin arvokas tuote. Rakastan TBS:n vartalovoita, ne ovat ihanan pehmeitä, täyteläisiä ja erittäin kosteuttavia. Tämä mansikantuoksuinen voi pääsee käyttöön heti, kun olen jouluiset kausituoksut saanut pois alta.


25. luukku oli mukava yllätys, kun pääsi avaamaan luukun myös joulupäivänä. Luukusta paljastui Oils of life -sarjan yövöide. Oli mielenkiintoista päästä testaamaan itelleni uutta sarjaa. Voide on melko paksua ja tekee ihosta pehmeän ja kosteutetun oloisen. Tuoksu on kuitenkin melko voimakas eikä oikein sovi omaan nenääni. Lisäksi tuotteen koko (5ml) on harmillisen pieni. Yövoiteen lisäksi luukusta paljastui myös unimaski. En ole sellaista ennen käyttänytkään enkä usko, että osaan nukkua sellainen päässä. Laitan maskin talteen, jos joskus sille tuleekin käyttöä.


Viimeiset luukut olivat monipuolisia ja pidin tuotteista kovasti. Erityisesti 24. luukku oli positiivinen yllätys täysikokoisen vartalovoin ansioista. Kokonaisuutena The Body Shopin joulukalenteri oli loistava ja sieltä löytyi paljon hyviä tuotteita, ihania yllätyksiä, mutta myös muutamia pettymyksiä. Luukkuja oli todella kiva avata ja päivittäiset yllätykset toivat paljon iloa joulunodotukseen. Suosittelen kalenteria todella lämpimästi, jos TBS:n kosmetiikka on lähellä sydäntä.

Mitä mieltä olitte kalenterista ja sen viimeisistä luukuista? :)

6 kommenttia:

  1. toi kalenteri näyttää lähes täydelliseltä! pitää ens vuodeks miettiä, josko tälläsen ostaisi :-)

    VastaaPoista
  2. Kivoja juttuja, etenkin tuo käsivoide <3! Kynsiviilasta en kyllä ois itekään ollut varmaan kauheen innoissani :D

    VastaaPoista
  3. Oi vitsi miten ihania juttuja! Body shopin tuotteet on ihan mun lemppareita, ehkä vois ens vuonna harkita joulukalenterin ostoa :D

    http://fiiaelina.blogspot.com.au/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep :D kannattaa harkita, kalenterista oli kyllä paljon iloa :)

      Poista