.

.

tiistai 20. joulukuuta 2016

The Body Shopin joulukalenteri luukut 9-17



9. luukussa oli pinsetit. Minulla on ennestään hyvät pinsetit, joten nämä eivät kovin tarpeeseen tulleet. Lisäksi omaan käteeni ne eivät oikein sopineet ja kulmakarvojen nyppiminen oli näillä mielestäni hieman hankalaa.


10. luukusta paljastui kalenterin ensimmäinen huulivoide mansikantuoksuisena. Pidän näistä body shopin huulivoiteista kovasti koostumuksen ja herkullisen tuoksun takia. Päiväkäytössä tällainen sormin levitettävä voide on epähygieeninen, mutta yöpöydän laatikossa se on oikein hyvässä käytössä. Tämä mansikantuoksuinen huulivoide sopii erityisesti kesään ja laitankin sen varmaan vähäksi aikaa vielä kaappiin odottamaan.


11. luukussa oli kolmannen kausisarjan tuote Vanilla Chai vartalovoide, joka tuoksuu vaniljalle, kanelille, kardemummalle ja ruskealle sokerille. Aivan ihanan mausteinen vaniljatuoksu, joka sopii hyvin jouluun! Minulla on tämä tuote täysikokoisena ja aionkin säästää tämän pienen purkin ensi vuoteen.


12. luukusta löytyi musta silmänrajauskynä. Tämä on hyvä perusmeikkituote ja tulee varmasti kovaan käyttöön. Kivaa saada kalenterista lisää meikkejä.


13. luukku oli aikamoinen pettymys, sillä se sisälsi ripsientaivuttimen. Minulla on ennestään jo sellainen, eikä se ole ollut kauhean kovassa käytössä. Varmasti monelle turha tuote, jota ei odottaisi saavansa kosmetiikkajoulukalenterista.


14. luukku oli todella positiivinen yllätys, sillä sieltä paljastui British Rose suihkugeeli. Olen näitä ruusuntuoksuisia tuotteita joskus body shopissa tuoksutellut, mutta jostain syystä en ole sellaista itselleni ostanut, vaikka tuoksu on aivan ihana.


15. luukussa oli luomivärisivellin. Tällaista minulla ei olekaan ennestään, joten tuote on itselleni erittäin mieluisa.


16. luukussa oli mangontuoksuinen vartalovoide. Tuote on yksi suosikkejani body shopilta ja aivan taivaallisen tuoksuinen! Ihanaa, että tämä monen suosikkituote oli mukana kalenterissa.


17. luukussa oli ripsi/kulmaharja. Omistamassani kulmakynässä on mukana kulmaharja, joten sellaista en toista tarvitse. Tuotteen ripsiharjaosuus kuitenkin vaikuttaa kokeilemisen arvoisena, jospa sillä saisi ripset ojennukseen.


Kalenterin tuotteet ovat olleet monipuolisia ja mukana on ollut paljon positiivisia yllätyksiä ja uusia tuttavuuksia. Vähän on kuitenkin mielestäni tullut liikaa erilaisia meikkitarvikkeita. Olisin vähän kaivannut enemmän niitä meikkejä, kuin itse tarvikkeita. Osa tarvikkeista on vielä ollut sellaisia hyvin perusjuttuja, joita monelta varmasti löytyy kaapeista useampiakin. On ollut hyvä, että voiteet ja suihkugeelit ovat olleet kaikki keskenään erituoksuia, jotta pääsee tuoksuttelemaan mahdollimman montaa erilaista tuoksua ja jokaiselle löytyy varmasti mieleisiä tuoksuja.

Mitä mieltä olette näistä kalenterin luukuista? :)

2 kommenttia:

  1. itsellä ei ole minkään näköistä kalenteria tänä vuonna ja olisin kyllä tuollaisen huolinut oikein mielelläni! hyvännäköisiä tuotteita ja tuo mangosarja on yksi suosikeistani :-)

    https://festinalente-riikka.blogspot.fi/

    VastaaPoista