.

.

sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Ihana kevät

Keväällä luonto alkaa vihertää ja heräillä eloon. Puihin ilmestyy lehdenalkuja, kukat kukkivat ja linnut laulavat. Aurinko paistaa, on pitempään valoisaa ja ilmat lämpenevät. Kevät on lempi aikaani vuodesta, koska luonto on silloin mielestäni kauneimmillaan ja pimeän ja kylmän talven jälkeen lämpö ja vihreys saavat itse kunkin heräämään talviunilta.


Olin lenkillä suosikkipaikassani eräällä luontopolulla. Olin ihan yllättynyt kuinka vihreä ja keväinen luonto oli ja kuinka hyvältä se tuoksui. Lumouduin katselemaan kukkia ja kuuntelemaan lintujen laulua. Tuo luontopolku saa minut aina niin hyvälle mielelle ettei voi muuta kuin hymyillä ja nauttia.



Luontopolun varrella kasvoi paljon erilaisia ja erivärisiä kukkia. Valkovuokkoja oli todella paljon ja ne koristivat kauniisti polun reunaa. Muutamia sinivuokkojakin löysin.


Luontopolulla voi ihailla myös merta vihreiden koivunlehtien alla. Voiko tämän ihanammaksi maisema muuttua, aurinko paistaa, meri kimmeltää ja koivun oksat vihertävät. Nyt täytyykin nauttia ja ottaa kaikki irti keväästä ja näistä ihanan lämpimistä päivistä.

2 kommenttia:

  1. Vau miten ihania kuvia! Mietin itsekin, että pitäisi napata kamera mukaan ja ikuistaa kevään tulo. <3

    http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Juu, kannattaa ihmeessä nyt kun vielä on noin hyvät ilmat :)

      Poista