.

.

torstai 5. toukokuuta 2016

Piknik-risteilyllä

Mikäs sen ihanempi tapa viettää kaunista kevätpäivää kuin lähteä merelle risteilylle. Lähdin äidin kanssa piknik-risteilylle Viking Amorellalle ja Gracelle. Meillä oli todella mukava ja rentouttava irtiotto arjesta, johon mahtui kannella istuskelua ja maisemista nauttimista, ruokailua mahan täydeltä ja shoppailua tax-freessä ja Victoria's Secret -myymälässä.



Sää oli todella upea, aurinko paistoi ja oli lämmintä. Kannella tarkeni hyvin istumaan ja ihailemaan maisemia. Meri kimmelsi todella kauniisti auringon paisteessaa.


Kun nälkä yllätti, kävimme buffetissa syömässä. Ruokaa tuli otettua runsaasti ja maha tuli todellakin täyteen. Buffetissa on se hienoa, että saa syödä niin paljon kuin haluaa ja juuri valitsemiaan ruokia. Ja yleensä buffetista tulee poistuttua ähkynä, eikä tämäkään kerta ollut poikkeus.


Pääruuan jälkeen käytiin jälkiruokapöydän kimppuun ja sieltä löytyikin vaikka mitä hyvää. Tykkään tosi paljon kaikenlaisista kakuista ja piirakoista ja niitä löytyikin useita erilaisia. Suosikkini oli limejuustokakku, joka oli ihanan raikasta.


Victoria's Secret -myymälään on aina yhtä kivaa mennä tuoksuttelemaan kaikkia ihania tuoksuja ja hypistelemään laukkuja ja alusvaatteita. Viime laivaristeilyllä ostin VS hajuveden, joten tällä kertaa ajattelin ostaa kevyemmän bodymistin kesäksi. Valinnanvaraa oli hurjasti ja jouduin lopulta valitsemaan useasta eri vaihtoehdosta parhaimman tuoksuisen. 


Ja niin tuli poistuttua kaupasta pinkin kassin kanssa.


Kassista paljastui Pinkin Wild at Heart -bodymist, jossa on punaista passionhedelmää ja myskiä. Tuoksu on ihanan kevyt, kukkainen ja raikas ja sitä on kiva käyttää kesällä raskaiden hajuvesien sijaan.


Tax-freestä mukaan lähti Bath & Body Worksin vartalovoide Mad About You, jossa tuoksuvat mm. mustaherukka, mansikka, pioni ja vaniljamyski. Meinasin ensin ostaa tämän tuoksun vartalosuihkeena, mutta päädyin kuitenkin vartalovoiteeseen. Minulla on ennestään jo useita vartalovoiteita, mutta en voinut vastustaa kiusausta, koska näitä BBW-tuotteita ei Suomesta taida saada muualta kuin Gracelta. Täytyykin nyt malttaa laittaa tämä voide vähäksi aikaa kaappiin piiloon, jotta saan käytettyä ensin käytössä olevat vartalovoiteet loppuun.



Loppumatkasta tuli vielä pieni nälkä ja päätimme mennä pizzalle. Puolikas pizza oli hyvä vaihtoehto, kun nälkä ei kuitenkaan vielä ollut niin suuri. Tässä pizzassa oli kanaa, persikkaa, rucolaa, kirsikkatomaatteja ja chilimajoneesia. Oli todella hyvä ja maukas pizza ja majoneesi sopi siihen todella hyvin.


Matkalla oli välillä ihan peilityyntä, oli upean näköistä!

6 kommenttia:

  1. Risteilyt on aina niin mahtavia! :) Ihanat kuvat♥

    ♥ http://jeannays.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Tosi kivoja kuvia! Kattelin muutenkin sun blogia ja päädyin lukijaksi :D
    Multa itteltäkin tulee pian kuvia risteilyltä ja Tukholmastasta :D Tilaa jos kiinnostaa mun blogi :D

    Cloudstotheworld.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :D Täytyykin käydä katsomassa sun blogia :)

      Poista
  3. Oi pääsispä itsekin laivalle. :) Mä rakastan merta yli kaiken ja ikävöin sitä välillä ihan kunnolla, harmi vaan että lähimpään merenrantaan on niin pitkä matka.

    Hiuksissa Hiekkaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meri on kyllä ihana. Sun kannattaa kesällä lähteä pienelle reissulle merenrantaan :)

      Poista