.

.

perjantai 29. huhtikuuta 2016

Kevätvaatteita

Kun kevät koittaa, ei voi välttyä ostamasta uusia kevätvaatteita. Itse suosin keväisin värikkäitä
vaatteita ja tykkäänkin pukeutua pirteän värisiin paitoihin ja neuleisiin. Huiveja ja muita asusteita käytän myös mielläni tuomaan asuun persoonnallisuutta. Tässä esittelen uusia kevätvaatteitani.


Vero Moda 12,95e
Vila 29,90e


Tämä keltainen neule on kevään lempiostokseni. En ole ikinä ennen käyttänyt vaatteissa keltaista, mutta nyt olen väriin täysin ihastunut. Se on ihanan keväinen ja raikas väri ja sopii mielestäni minulle hyvin. Neuleen kaveriksi ostin kukallisen huivin, joka väriensä puolesta sopii hyvin neuleen kanssa yhteen. Erilaiset huivit ovat kevään ykkösasusteeni, koska ne tuovat kivasti persoonnallisuutta asuun ja lämmittävät myös viileinä kevätpäivinä.

Gina Tricot 12,95e / kpl
Näihin toppeihin ihastuin heti enkä osannut valita kumman värin haluan, joten otin molemmat. Yleensä suosin vaatteissa enemmän punaisen sävyjä, mutta turkoosi tuo ihanasti raikkautta ja vaihtelua ja siitä onkin nyt tullut yksi suosikkiväreistäni. Nämä topit näyttävät varmasti ihanilta valkoisten farkkujen tai shortsien kanssa.

Gina Tricot 14,95e
Gina Tricot 14,95e

Pidän kovasti paidoista, joissa olkapäät näkyvät. Ennen niitä ei hirveästi kaupoissa ole näkynyt, mutta nyt ne ovatkin sopivasti tulleet muotiin ja niitä löytyy monista eri kaupoista. Valkoisen paidan valitsin siksi, koska sen kanssa voi hyvin yhdistää värikkäitä koruja ja asusteita. Turkoosin paidan valitsin sen ihanan värin perusteella ja tykkään myös kovasti paidan mallista, se on kivan erilainen.

Intersport 39,90e

Tennarit kuuluvat itselläni oleellisesti kevääseen. Minulla on ennestään valkoiset tennarit ja nyt halusinkin ostaa jonkun muun väriset. Harkitsin ensin pinkkejä, mutta päädyin kuitenkin lopulta näihin tummansinisiin, koska ne on helpompi yhdistää erilaisten vaatteiden kanssa. Olen aika tarkka siitä, että vaatteet ja asusteet sopivat hyvin yhteen väriensä puolesta.



On se aina kiva pukeutua uusiin värikkäisiin kevätvaatteisiin. :)

2 kommenttia: