.

.

sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Viikonlopun kuulumisia

Oikein mukava viikonloppu tähän mennessä takana, tässä vähän kuulumisia.


Viikonloppuun mahtui niin treenaamista ja lenkkeilyä kuin herkuttelua ja shoppailuakin. Lisäksi sai nukkua pitkään ilman häiriötekijöitä ja pystyi rentoutumaan hyvin. Kouluhommat sai hetkeksi unohtaa ennen viimeistä loppurutistusta.


Kävin lenkkeilemässä luontopolulla. Tykkään liikkua luonnossa ja varsinkin näin keväisin on ihanaa huomata luonnossa keväänmerkkejä ja kuunnella lintujen laulua. Kiipesin lenkillä korkeaan näköalatorniin ihailemaan maisemia. Ilma oli suurimman osan ajasta aurinkoinen ja puolipilvinen, mutta loppulenkistä sain rakeita niskaan. On tämä Suomen kevät välillä vähän arvaamaton.

Lenkin jälkeen maistui herkullinen ja terveellinen marja-avokadosmoothie. Tykkään tehdä erilaisia smoothieta rahkasta, marjoista ja hedelmistä. Ne sopivat hyvin välipalaksi ja treenin jälkeiseksi palautusjuomaksi. Vaihtelemalla ainesosia saa paljon erilaisia herkullisia makuja. Tähän smoothieen tuli:

1 banaani
puoli purkkia rahkaa
mustikoita, vadelmia, mansikoita
puolikas avokado
maitoa
mehukeittoa
1/2 dl kaurahiutaleita


Kävin The Body Shopissa ostoksilla ja mukaan tarttui pari ihanan tuoksuista suihkugeeliä. Olihan se pakko hyödyntää tarjous kaksi suihkugeeliä kymmenellä eurolla. Mango on ehdoton lempparini ja sen tuoksu on vain niin ihanan makea ja mehukas. Sitä voisi tuoksutella koko päivän. Mansikkaa taas en ennen ole kokeillut, ja halusinkin nyt kokeilla jotain uutta. Ainakin kaupassa tuo mansikka tuoksui ihanan kesäisille ja makeille mansikoille. En malta odottaa, että nykyinen suihkusaippuani loppuu, niin pääsen nauttimaan näiden mehukkaista tuoksuista.


Viikonloppuun mahtui myös sopivasti herkuttelua. Olin ystäväni kanssa perjantaina Fontanassa kahvilla. Otin kaakaon kermavaahdolla ja mansikka-valkosuklaajuustokakun. Pieni herkutteluhetki teki hyvää ja kakku oli oikein herkullista ja ihanan mansikkaista. Tykkään itsekin leipoa kaikenlaisia leivonnaisia, mutta joskus on vain kivaa keskittyä itse herkutteluun.


Lauantai-illalla päädyimme avomieheni kanssa syömään kunnon viikonloppumätöt Morrison'sissa. Paikka on yksi suosikeistamme Turussa ja tälläkään kertaa hampparit eivät meitä pettäneet. Otin bbq bacon burgerin juustolla ja annos oli todella herkullinen ja nälkä lähti. Sen verran oli annoksella kokoa, ettei tarvinnut enää samana päivänä miettiä ruokaa.


Toivottavasti teillä muillakin oli kiva viikonloppu. Sitten vain iloisena kohti uutta viikkoa ja uusia haasteita. :)

2 kommenttia:

  1. Näyttää niin hyvältä! Ite söin aamulla jättimäisen brunssin ja sen jälkeen ei sit ookaan ollut nälkä - ennen ku nyt :D Sun viikonloppu vaikuttaa olleen huippukiva muutenkin ku ruoan osalta :)

    VastaaPoista