.

.

tiistai 26. huhtikuuta 2016

Huhtikuun ostoksia



Pidän paljon hyväntuoksuisista käsisaippuoista ja aina välillä hemmottelenkin itseäni niitä ostamalla. Tämä käsisaippua lähti tällä kertaa mukaan oikeastaan ulkonäkönsä puolesta, sen verran houkuttelevan näköinen pakkaus on. Ja kyllähän tuo tuoksukin kuulostaa hyvältä: "Lemon blossom & White Rose. Tuoksu onkin hyvä ja keväisen kukkainen. Kun tämä saippua loppuu, voi pumppupullon täyttää muulla saippualla ja siitä saakin hienon koristeen kylpyhuoneeseen.


Olen jo jonkun aikaa näitä kynsilakanpoistopurkkeja kaupassa katsellut ja nyt päätinkin sellaisen ostaa ja kokeilla, miten se toimii. Olen vähän ollut epäilevä näiden suhteen, onko se niin kätevä, miltä se vaikuttaa, ja kuinka hyvin se kynsilakan poistaa. Yllätyin positiivisesti kun sormeni sinne laitoin ja vähän pyöritin. Kynsilakka lähti kokonaan pois eikä jättänyt kynsien reunoihin rumia kynsilakan jäämiä, vaikka lakka oli voimakkaan pinkki. Tämä tulee todellakin pysyvään käyttöön. Vähän vielä mietityttää se, kuinka kauan tuosta tehoa riittää, kynsilakkahan jää sinne purkkiin? Meinasin kokonaan luopua tavallisesta kynsilakasta, mutta sitten muistin, että täytyyhän ne varpaan kynnetkin puhdistaa kynsilakasta. Varpaita tuonne en saanu laitettua yrityksestä huolimatta :D Täytyy siis pitää tavallinenkin kynsilakanpoistoaine vielä kuvioissa.



Tällaisen bodymistin tilasin netistä (Shopping4net). Päätin kokeilla vähän kevyempää tuoksua kesäksi, joten päädyin siksi tällaiseen vartalosuihkeeseen. Tuoksussa on päärynänektariinia, mustia viinimarjoja, orvokkia, kieloa ja santelipuuta. Tätä tilatessani otin pienen riskin, koska minulla ei tietenkään ollut mitään hajua, miltä tämä oikeasti tuoksuu ja pidänkö siitä. Tätä tuoksuteltuani ensimmäinen ajatukseni oli, että ei tuoksu ainakaan ole paha, mutta ei nyt kovin ihmeellinenkään. Tuoksu on melko mieto ja hennon päärynäinen sekä hieman saippuamainen. Se sopii hyvin suihkun jälkeen raikkautta tuomaan, mutta en vielä tiedä tulenko sitä käyttämään arjessa. Plussaa tuotteen kauniista ulkonäöstä, mikä onkin yksi syy, miksi tämän tilasin.


Täytyy myöntää, että en ole ikinä ennen kuivashampoota käyttänyt. Tämä Biozellin kuivashampoo lähti kaupasta mukaan hetken mielijohteesta, enkä ehtinyt perehtyä sen enempää valikoimaan. Huomioni kiinnittyi tähän sen pirteän värin ja pienen kompaktin koon perusteella. Hieman epäilevästi otin tämän käyttöön, koska olen joskus monta vuotta sitten kokeillut jotain hiuspuuteria, mikä sai hiukseni harmaan ja pölyisen näköiseksi ja tunkkaisen tuoksuiseksi. Tässä kuivashampoossa oli ainakin mieluinen ja raikas tuoksu. Sitä vähän suihkuttelin hiuksiini ja pienen harjauksen jälkeen olin positiivisesti yllättynyt. Hiukseni näyttivät taas puhtailta. Tuntuu jotenkin hölmöltä, että ei aikaisemmin ole tällaista tullut ostettua, sillä pesen hiuksiani aika ahkerasti, koska ne rasvoittuvat nopeasti. Nyt tämän tuotteen ansiosta ei tarvitse enää ottaa stressiä likaisista hiuksista. Mikään kun ei ole inhottavampaa, kun lähteä johonkin hiukset likaisina.

2 kommenttia:

  1. Tuo kynsilakan poistoaine näyttää kyllä niin unelmalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, sitä se kyllä on! Helpottaa todellakin kynsilakan poistamista.

      Poista