.

.

maanantai 18. huhtikuuta 2016

Laatuaikaa äidin kanssa

Olin pitkästä aikaa käymässä Raumalla vanhempieni luona. Pääsin viettämään kunnolla laatuaikaa äidin ja muidenkin perheenjäsenten kanssa. Siitä on pian neljä vuotta, kun muutin pois kotoa. Aluksi kävin vanhempieni luona todella useasti, monta kertaa kuukaudessa. Pikku hiljaa kerrat vähenivät ja nykyään välillä saattaa huomata, että ei ole nähnyt vanhempia pariin kuukauteen ollenkaan. Onneksi sentään äidin kanssa soitellaan välillä. Tosin joskus tulee huomattua, että on muka ollut niin kiireinen, että ei ole pitkään aikaan ehtinyt soittaa. Pitäisi useammin muistaa olla yhteydessä niin vanhempiin kuin muihinkin sukulaisiin, ja muistaa arvostaa heidän seuraansa enemmän.



Kävimme äidin kanssa aamulenkillä merenrannassa. Aamu oli ihanan aurinkoinen, mutta hieman viileä. Maisemat olivat hienoja ja luonnossa oli selvästi havaittavissa kevään merkkejä. Ulkoilu aamulla piristi hyvin ja päivä lähti mukavasti käyntiin. Pitäisi useammin jaksaa lähteä aamuisin ulos varsinkin jos on kaunis sää, koska itse saan siitä ainakin puhtia päivään ja hyvän mielen. Tällä kertaa oli todella mukavaa, kun oli äiti seurana.


Päivä äidin kanssa jatkui shoppaillessa. Kävimme vaatekaupoissa ja sisustusliikkeissä. Molemmat löysivät kaikenlaista kivaa. Itse ostin ihania sistustusjuttuja parvekkeelle, jonka uudesta sisustuksesta teenkin seuraavan postaukseni.


Kun nälkä yllätti, kävimme syömässä Riviera-nimisessä pizzeriassa. Pidän paikan pizzoista paljon, ne ovat todella hyviä ja maukkaita. Kun olin pieni, kävimme perheen kanssa Rivierassa usein. Nykyään siellä ei niin kauhean usein tule käytyä, mutta välillä Raumalla käydessäni haluan siellä piipahtaa, koska nykyään ei kauheasti ole hyviä perinteisiä pizzapaikkoja.


Illalla teimme lenkin Helmin kanssa. Helmi on jo 8-vuotias kääpiovillakoira. Olin noin 14-vuotias, kun Helmi tuli meille. Kun muutin pois kotoa, oli outoa kun ei ollut ketään pyörimässä jaloissa tai tullut ovelle vastaan häntä heiluen. Nykyään otan kaiken ilon irti, kun pääsen Helmiä näkemään ja sen kanssa leikkimään ja ulkoilemaan. Olisihan se oma koirakin joskus kiva, mutta ei vielä tässä elämänvaiheessa.

4 kommenttia:

  1. Kiva postaus ja nam, minkä näköistä pitsaa! :) Selailin blogiasi ja alku vaikuttaa hyvältä! Itsekkin olen vasta ihan alkutekijöissä bloggaamisen kanssa, kiva nähdä muitakin aloittelevia bloggaajia :)

    tiianoora.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Täytyykin käydä vilkaisemassa sun blogia :)

      Poista
  2. Kotona tulee kyl itekin käytyä tosi harvoin, ei vaan muka ikinä ehdi. Mut kuulostaa tosi kivalta toi teiän laatuaika :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu :) On se vaan hyvä välillä järjestää aikaa myös perheelle. :)

      Poista