.

.

sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Meikkiostoksia


Suuntasin pitkästä aikaa meikkiostoksille ja löysinkin kaikenlaista kivaa. En ihan hirveän usein ostele meikkejä, mutta nyt kerrankin innostuin ja ostin kerralla vähän enemmän. Oma meikkaustyylini on hyvin luonnollinen ja käytän yleensä meikkivoidetta, puuteria, aurinkopuuteria, luonnollisen ruskeansävyisiä luomivärejä, kulmakynää ja ripsiväriä sekä joskus silmänrajauskynää. Huulille laitan yleensä sävyttävää huulirasvaa tai kevyttä huulipunaa. Kynsissä pidän punaisen eri sävyistä.


Tässä ostamani meikit. Mukaan tarttui luomiväripaletti, silmänrajauskynä, huulipuna ja muutama kynsilakka. 



Luomiväripaletti on Maybellinen The Nudes, jossa on 12 eri sävyä. Sävyjä on paljon erilaisia ja niillä saa tehtyä monipuolisesti erilaisia silmämeikkejä. Pigmenttiä on sopivasti ja väri pysyy luomilla hyvin. En ole ennen tälläistä kunnon luomiväripalettia omistanut, ja minulla onkin ennestään ollut vain pieniä luomivärejä, joissa on vain muutama eri sävy. Nyt kuitenkin innostuin ostamaan tällaisen, koska haluan vähän vaihtelua silmämeikkiini ja kokeilla uusia erilaisia sävyjä. Ruskeat sävyt valitsin, koska ne sopivat hyvin ruskeisiin silmiini ja pidän luonnollisen näköisestä meikistä. Hintaa paletilla oli noin 17e.



Huulipuna on Rimmelin uusi Moisture Renew Sheer & Shine ja sävy on 200 Glow-rious pink. En ihan hirveästi käytä huulipunia, koska usein niiden koostumus on jotenkin tönkkö, mutta tästä huulipunasta pidän todella paljon. Koostumus on tarpeeksi kevyt eikä ollenkaan tahmainen. Se levittyy huulille hyvin ja on miellyttävän tuntuinen. Huulipuna tuo huulille sopivasti väriä ja kiiltoa ja pitää silti huulet luonnollisen näköisinä. Tuotteen ulkonäöstä pidän myös, vaaleanpunainen toimii aina. Huulipuna maksoi 8,50e.


Silmänrajauskynä on Maybellinen Linerefine Expressional Kajal ja sävy on 33 Black. En ole pitkään aikaan tehnyt rajauksia ja vanha nestemäinen eyelineri ehti jo kuivettua. Nyt päätinkin taas kokeilla silmienrajausten tekemistä ja ostinkin tällä kertaa rajauskynän nestemäisen tilalla, koska se ei ainakaan kuivu, jos sitä ei tule niin usein käytettyä. Sain tällä kynällä tehtyä kivat rajaukset. Omassa käytössäni kynä tuntui kätevämmältä kuin nestemäinen eyelineri, koska sen avulla sain helpommin tehtyä tasaisen rajauksen. Hintaa tuotteella oli noin 7e.




Tässä ostamani kynsilakat. Ostin Lumenelta kaksi ihanan keväistä sävyä 4 kissankellot ja 17 vadelmia. Lisäksi ostin myös Lumenen 3-in-1 lakan, jota voi käyttää aluslakkana, päällyslakkana ja läpinäkyvänä lakkana. Tuote on tosi kätevä, koska olen välillä ollut laiska käyttämään alus- ja päällyslakkoja, koska en ole jaksanut ostaa jokaiseen käyttätarkoitukseen omaa lakkaansa. Oikealla puolella on Lindexistä ostamani kynsilakka, johon ihastuin sen värin ja kimaltavuuden perusteella. Yleensä käytän mieluummin kimaltavia lakkoja, koska jostain syystä lakka ei kynsissäni kauhean kauaa viihdy ja mattapintainen lakka näyttää nopeasti rumalta, kun se halkailee. Nyt kuitenkin halusin kokeilla näitä Lumenen lakkoja, jospa ne pysyisivät kauemmin. Hintaa Lumenen lakoilla oli 6,90e/kpl ja Lindexin lakalla 3,95e.


2 kommenttia:

  1. Hei! Ihanan pirtee postaus, ja noi kynsilakat! Pitää varmaan hankkia itellekin kesää ajatellen värikkäämpiä sävyjä. :-)
    - Satu, http://mylifes-stripes.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Juu kannattaa, piristää kummasti kun on vähän väriä :)

      Poista